Article headline
Konrad Roof Technology staat nog steeds als een huis
Werken

Konrad Roof Technology staat nog steeds als een huis

Het was een enorme schok voor het gezin én het bedrijf van Karsten Konrad toen hij in augustus 2023 plotseling overleed. Nog maar net de 50 voorbij, de grondlegger en drijvende kracht van Konrad Roof Technology BV in Middenmeer. Een kerngezond dakdekkersbedrijf waar innovatie, hoogwaardig vakmanschap en plezier in het werk de boventoon voeren. Met een ijzersterk team dat het van de ene op de andere dag moest doen zonder de sturende en enthousiaste voortrekker die Karsten al ruim 12,5 jaar was geweest. Het warme gezin moest opeens verder zonder hun vader en echtgenoot.

Konrad Roof Technology staat nog steeds als een huis

Tijd om te rouwen was er nauwelijks want het bloeiende familiebedrijf moest door, dat stond direct vast. “Verkopen was geen optie”, zegt Karstens vrouw Monique. Samen met dochter Jasmijn, die al parttime de administratie voor Konrad Dakgoot Techniek verzorgde, zette het gezin de schouders eronder. Monique: “Mét alle steun van de voormannen, die als vakmensen een prominentere rol kregen. Ook zij zijn vaak al jaren aan de zaak verbonden en hebben onder leiding van Karsten een solide basis gelegd.”

Van links naar rechts: Wendy, Carlos, Monique, Jasmijn.
Zittend: Monique en Marja.

KEIHARD GEWERKT

Jasmijn: “Mijn vader heeft al die jaren zo keihard gewerkt en met z’n allen wilden we zijn droom voortzetten. Voor mij is het niet alleen een manier om een steentje bij te dragen, maar ook om te laten zien hoeveel ik van hem houd.”

PRACHTBEDRIJF

Het was een superzware tijd, vanzelfsprekend. Maar Konrad Roof Technology staat als een huis. Het gaat goed, zeggen Monique en Jasmijn. “Met z’n allen dit prachtbedrijf voortzetten is gelukt. Karsten zou trots zijn geweest. Konrad was al een heel goed dakdekkersbedrijf. We streven ernaar de beste te zijn. Met ons hele team!”

www.konrad-rooftech.com

Van links naar rechts: Jürgen, Mario, Frank, Janusz, Martin, Jasmijn.
Zittend: Kevin, Ronny en Gino.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Partner

Verder lezen