Article headline
Podium voor creatief badkamerdesign
Wonen

Podium voor creatief badkamerdesign

Op zoek naar een plek waar je écht geïnspireerd raakt door designsanitair en gave stijlen voor de nieuwe badkamer of het toilet van jouw droomhuis? Bezoek dan eens onze showroom in Alkmaar. Hier vind je prachtige internationale designmerken en word je bijgestaan door creatieve interieurdesigners en vakspecialisten.

Podium voor creatief badkamerdesign

Sanitair Design Center is erop gericht om design in badkamers voor iedereen toegankelijk te maken. Patrick de Goede van Sanitair Design Center legt uit: “Ons doel is om ons assortiment bijzonder en toonaangevend te houden. Daarom reizen we regelmatig naar het buitenland om de nieuwste trends van merken zoals Gessi, Inbani en Antonio Lupi te ontdekken. De meest relevante collecties brengen we vervolgens tot leven in onze showroom, zodat we klanten die op zoek zijn naar kwaliteit en stijl volop kunnen inspireren.” Bij Sanitair Design Center vind je badkamers in diverse stijlen, zodat er voor iedere smaak iets te vinden is. “Of je nu houdt van een minimalistische, klassieke, kleurrijke, opvallende of moderne stijl: wij zorgen ervoor dat je binnen de aanwezige ruimte en het beschikbare budget een unieke en passende badkamer krijgt. Waarom zou je kiezen voor een standaardbadkamer als je met wat creativiteit en de juiste indeling en producten iets bijzonders kunt creëren waar je trots op kunt zijn?”

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

WAAROM SANITAIR DESIGN CENTER?

Wat Sanitair Design Center onderscheidt van andere badkamershowrooms? “We geven de producten van onze designmerken het podium dat ze verdienen door ze op een manier te presenteren waarbij ze volledig tot hun recht komen. Daarnaast beschikken we over uitgebreide kennis van zowel de producten die we verkopen als van badkamerontwerpen. Dankzij onze getalenteerde interieurdesigners bieden we onze klanten creatieve oplossingen en laten we zien dat er vaak meer mogelijk is dan ze denken.”

Naast het 3D-ontwerp, een VR-presentatie en het aanleveren van een technische tekening kan Sanitair Design Center desgewenst alles voor je regelen, inclusief de montage.

No items found.
No items found.

Partner

Verder lezen