Article headline
Ongedwongen genieten van een warm welkom
Wonen

Ongedwongen genieten van een warm welkom

De benedenverdieping van EP:Beerepoot in Hoorn is compleet vernieuwd. Dankzij de update staan merken, beleving en inspiratie in de nieuwe showroom centraal. De mooiste elektronica-, cooking- en lifestylewinkel is daarmee een feit.

Ongedwongen genieten van een warm welkom

EP: Beerepoot heeft service hoog in het vaandel staan. Medewerkers helpen u graag en vriendelijk, en adviseren u indien gewenst. In een inspirerende omgeving kunt u het uitgebreide assortiment niet alleen bekijken, maar kunt u de meeste apparaten ook testen.

FACELIFT
Onlangs is de showroom in Hoorn beneden helemaal vernieuwd; na bijna een jaar plannen, tekenen en verbouwen heeft de benedenverdieping een volledige facelift gekregen. Het resultaat? Een heerlijke ongedwongen winkel waar u op uw eigen tempo kunt genieten van de inspirerende presentaties van de mooiste merken.

UNIEK
Zo hebben we een unieke LG-presentatie met een 24 meter lange LG-wand. Hier kunt u de allerlaatste noviteiten van LG zien, horen en beleven. Alle mogelijke beeldmaten – tot wel 97 inch – hangen hier demonstratieklaar, zodat u eenvoudig kunt bepalen welk formaat het beste bij u thuis past.

MUST SEE
In de ruim opgezette winkel presenteren en demonstreren we onze volledige audio-line-up. Onze audio-specialisten helpen u graag om uw ideale geluid voor thuis te vinden. Of neem een kijkje op onze uitgebreide koffie-afdeling. Een must-see voor zowel zakelijke (horeca) klanten als de thuisbarista. En bent u eruit? Dankzij onze vernieuwde koffiecorner op het Samsungplein is het dan tijd om te genieten van een heerlijke kop koffie.

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Partner

EP: Beerepoot
Dr. C.J.K. van Aalstweg 16b
Hoorn
+31229502420Website
EP: Beerepoot

Verder lezen