Article headline
Meer dan verwacht
Wonen

Meer dan verwacht

De keukens en interieurs van Boudewijn Hosmus inspireren steeds opnieuw. Ditmaal nemen wij u mee naar een voormalige papierfabriek in Amsterdam. De bewoners houden van warm design, Italiaans koken én perfecte koffie. Deze keuken biedt het allemaal. Het maatwerk eindigde in de slaapkamer.

Meer dan verwacht

In de zeven meter hoge ruimte bevindt de keuken zich onder de vide. De bewoners kregen van Hosmus alle vrijheid om hun ideale plaatje vorm te geven. Het zit vol slimme details. Kruidenrekken in de kastdeuren bijvoorbeeld. Groenteladen met gatenbodems. Geïntegreerde handgrepen. Kookplaat met afzuiging. En de illusie dat het eiland op pootjes staat.

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

PERSOONLIJK GEHEEL, PASSEND BIJ INTERIEUR

Levendige notenhout verbindt de keuken met de rest van het interieur. Het werkblad is Italiaans Terrazzo. Boudewijn: “Onze klanten kozen zelf de kleuren van de marmer snippers. Daarbij bekleedden we één spoelbak met bijpassende tegels. De andere kreeg dezelfde kleur als de Quooker. Zo vormt alles een gastvrij, persoonlijk geheel. Inclusief de hanglamp, die wordt bediend met handgebaren. Een vleugje magie, in stijl bekleed.”

TEAMWORK

De opdrachtgevers waren zo enthousiast over hun droomkeuken dat zij Hosmus ook de bad- en slaapkamer lieten upgraden. Er kwamen eikenhouten taatsdeuren en inbouwkasten met geweven rietpanelen. Maar het grootste compliment voor Boudewijn kwam nog: “De klant zei dat ons bedrijf opvalt doordat we ons als team presenteren. We dóen het ook samen! Misschien is dat wel onze grootste kracht.”

Meer inspiratie van deze ambachtelijke keuken- en interieurbouwer? Ga naar boudewijnhosmus.nl

No items found.
No items found.

Partner

Verder lezen