Article headline
Even voorstellen: Silvia Duivenvoorde
Werken

Even voorstellen: Silvia Duivenvoorde

Silvia Duivenvoorde (26) is merkregisseur bij Klaver Makelaardij. In die rol houdt ze zich bezig met alle marketing en communicatie, waaronder het magazine Buitengewoon. Zelf woont ze ook buitengewoon in Egmond, met ruimte voor haar paarden.

Even voorstellen: Silvia Duivenvoorde

Hoe ben je bij Klaver Makelaardij terechtgekomen?

“Hiervoor werkte ik bij een makelaarskantoor in Alkmaar. Door een bekende werd ik getipt op de vacature merkregisseur bij Klaver. Ik was gelijk enthousiast, omdat dit perfect aansloot bij zowel mijn opleiding Communicatie als de werkervaring die ik al in de makelaardij had opgedaan. Om de aandacht te trekken heb ik als sollicitatiebrief het magazine Buitengewoon nagemaakt met daarin onder meer leuke foto’s, tekst en mijn cv. Deze originele manier van solliciteren had effect: ik werd uitgenodigd voor een gesprek en al snel daarna werd ik aangenomen.”

Wat houdt je rol verder in?

“Ik houd mij voor Klaver Makelaardij bezig met de marketingcommunicatie. Denk aan de website en het magazine, maar ook aan de videocontent, nieuwsbrieven, flyers, socials en evenementen. Het is een heel diverse en veelzijdige baan. We maken samen, met een team creatieven, mooie producten met een hoop creativiteit en nuchterheid. Geert is een ideeënmachine die altijd aanstaat. Met elkaar proberen we deze creatieve ideeën vorm te geven en er altijd een buitengewone draai aan te geven.”

Wat heb je met huizen en wonen?

“Heel veel! Mijn eigen woonstijl is basic met knallende eyecatchers. Zo heb ik prachtige gekleurde groene tegels bij de schouw en heeft de tv-wand een betonlook in een zelfgemengde kleur. Ik word altijd blij als ik mijn eigen huis in loop. Dat begint al als ik binnenkom, dankzij de geweldige deurmat met een grappig gekleurd design. Voor mijn werk heb ik al heel wat mooie huizen voorbij zien komen. Een huis dat me het meest is bijgebleven is Villa Nieuwland in Den Oever. Een wit landhuis met rieten dak, dat uitkijkt over het wad. Met helder weer zie je de vuurtorens van alle Waddeneilanden.”

Ben je gehecht aan Noord-Holland?

“Zeker! Ik ben echt verknocht aan het strand en de duinen. We wonen in het buitengebied van Egmond en hebben de paarden bij het huis staan. Voor en na mijn werk ben ik altijd druk met de paarden verzorgen en mijn eigen paard rijden. Na een dag binnen zitten, vind ik het heerlijk om ’s avonds lekker buiten bezig te zijn. In het voorjaar verwachten we weer drie veulens. Ik kan niet wachten tot ze in het weiland ronddartelen. Voor de keuringen ga ik regelmatig met mijn ouders op pad in Noord-Holland. Zo komen we vaak in Middenbeemster, waar je in de polder prachtige boerderijen hebt staan.”

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

SILVIA’S FAVORIETE HOTSPOTS IN NOORD-HOLLAND

BASIC ÉN BONT

“Ik ga heel graag naar Sissy-Boy en Tally-Ho! Ze zitten in Bergen, maar ook op andere plekken in Noord-Holland. Ik hou heel erg van vrolijke kleuren. Zeker in de zomer draag ik gekleurde jurken of lange rokken. Al kan ik ook voor basic gaan. Net als bij mijn interieur eigenlijk.”

VOETEN IN HET ZAND

“Mijn lievelingsplek in de zomer is strandpaviljoen Nautilus aan Zee in Egmond aan Zee. Mijn vriend werkt er, dus ik kom er vaak. Beter wordt het niet als je op het strand met je voeten in het zand zit met een heerlijke pokébowl.”

SLAPEN IN DE BEEMSTER

“Als ik in de buurt naar een hotel zou gaan, zou het Fort Resort Beemster zijn. Dit wellnessresort heeft ook een hotel. Het is een heerlijke plek om na een saunabezoek een kop thee te drinken – mét appeltaart. Ik ben ook heel nieuwsgierig naar de Duin Lodge in Egmond-Binnen. Elke keer als ik erlangs loop, vind ik het er fantastisch uitzien. Ik zou er best een keertje willen slapen!”

TYPISCH SILVIA

“Ik hou heel erg van buiten zijn en bewegen. Zo ga ik graag met mijn hond Boris lopen in de duinen. En naast het bijna dagelijkse buiten paardrijden doen we op maandag in de tuin bij kantoor een circuittraining – waarvoor je niet te laat wil zijn, want dat betekent extra burpees. Verder ga ik in de winter bijna elke week naar de sportschool om te spinnen met gewichten en harde muziek. Heftig, maar leuk.”

BOOTJE VAREN, THEETJE DRINKEN

“Als ik niet aan het werk of met mijn paarden bezig ben, ontdek ik graag leuke nieuwe plekken in de omgeving. Zo kun je bij Theetuin Overleek in Monnickendam een bootje huren. Je krijgt een route mee én een heerlijk gevulde picknickmand met allemaal lekkere dingen. Suppen bij het Rijk der Duizend Eilanden in Broek op Langedijk is trouwens ook een echte aanrader!”

No items found.
No items found.

Partner

Geen gerelateerde posts gevonden

Verder lezen